Silné stránky

Ján Kukulský
Čestný - Schopný - Odhodlaný

Moje silné stránky

Som nový v politike

Som nový v politike. Zmena sa dá dosiahnuť iba tak, že človek nie je zaťažený minulosťou a prichádza s novými pohľadmi. Ak budem zvolený, je prirodzené, že sa budem opierať o odborníkov a šikovných ľudí. Budem im načúvať, dopĺňať svoje vedomosti a skúsenosti. Moju nezaťaženosť politikou a minulosťou považujem za svoju veľkú výhodu, ktorú vám ponúkam.

Som oslobodený od politickej orientácie

Nie som ľavičiar ani pravičiar, nie som liberál, nacionalista ani oportunista. Som občan. Občan Bardejova, ktorý sa nechce iba prizerať a sťažovať. Chcem spolu s vami Bardejov formovať k lepšiemu. V prospech obyčajných ľudí. Rozumiem vám viac ako všetky politické strany. Nie som zaviazaný stranám ani sponzorom. Viazať ma bude váš hlas, ak sa pre mňa rozhodnete.

Mám plán

Nezakladám si na tom čo bolo. Pozerám do budúcnosti a som na ňu pripravený. Byť primátorom pre mňa nie je to hlavné. Je to pre mňa nástroj ako dosiahnuť cieľ. Mojím cieľom je vybudovať mesto tak, aby slúžilo ľuďom. Mojím programom nie sú želania, ale akčný plán v ktorom občan mesta hraje hlavnú úlohu.

Vyznávam hodnoty

Som čestný, pracovitý a odhodlaný. Morálku považujem za najdôležitejší princíp pri výbere primátora. Tá predurčuje jeho správanie počas služby občanom. Chcem našim deťom ukázať, že poctivosťou a vlastnými schopnosťami sa dostanú ďalej. Naše mesto chcem postaviť na morálnych hodnotách, úcte k spoluobčanom, k verejnému majetku a spoločnej budúcnosti.